Bahçe Market Bloğu

  • Eylül 05, 2023 Bitki

    Bitki bakımına her mevsim, yılın her döneminde önem verilmesi gerekmektedir. Mevsimler arasında sıcaklık ve nem gibi farklılıklar oluşmaktadır ve mevsim geçişleri bitkiler için oldukça kritik bir dönemdir ve bu dönemde yeterli bakım yapılmayan bitkiler cansızlaşır. 

     

    Bitki Bakımı
  • Ağustos 22, 2023 Bitki

    Birbirinden çeşitli yaprak şekilleri ve renkli saksılarıyla bulundukları alanda görsel bir şölen uyandıran sukulentlerin, uzun ömürlü oluşu da onları bir adım öne taşıyan özelliklerden birisidir. 

     

    Sukulent
  • Ağustos 22, 2023 Bitki

    Saksı seçimi bitkileriniz için önemli unsurlardan bir tanesidir ve saksı seçimi bitkinizin ihtiyaçlarını da dikkate alarak yapmanız gerekmektedir. Hem bitkiniz hem de saksınız güzelse bu birlikteliğin yaşam alanına katacağı değer çok büyüktür. Bu yazımızda size saksı seçimini etkileyen faktörleri anlatacağız.

    Saksı Seçimi
  • Temmuz 28, 2023 Bitki

    <p>Rengârenk çiçekleri ile yaşam alanlarımızda bizlere görsel bir şölen sunan sardunyalar, estetik görünümü ve canlılığı ile de her anımıza tanıklık ediyor. Aşkın simgesi haline gelen bu bitki, uzun ömürlü olması sebebi ile de en çok tercih edilen çiçekli bitki türlerinin başında geliyor.

    İlkbahar aylarının sonlarına doğru çiçeklenen sardunyalar, sonbahar aylarına kadar çiçekli kalabiliyor. Peki iki mevsim de çiçekleri ile bize gülümseyen sardunyanın bakımı nasıl olmalı?</p>

    Sardunya
  • Temmuz 07, 2023 Bitki

    Bilindiği üzere salonda bitki yetiştirmek son zamanlarda oldukça popüler bir hal aldı. Birçok insan evinin bir bölümünü bitkilerine ayırarak bitkilerin yaydığı huzurdan ve dekorasyona olan katkılarından faydalanmaktadır. Ancak salon bitkileri özel bir ilgiye ihtiyaç duyar ve bu ilgiyi bulamazlarsa cansızlaşmaya başlar. Salon bitkilerinin bakımı üzerine yazdığımız bu yazıyı okuyarak bitkilerinizin daha sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz.

    salon-bitkileri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Bildirimimizi okuyabilirsiniz.