Bahçe Market Bloğu

  • Ekim 18, 2023 Bitki

    En çok sevilen salon bitkileri arasında yer alan orkidelerin bakımı için önem göstermeli ve ilginizi eksik tutmamalısınız. Orkideler özel bakım isterler ve bakımda yapacağınız eksiklere veya hatalara karşı oldukça duyarlıdırlar. Kendisi ile neredeyse her gün ilgilenmenizi ister ve ilginizi keserseniz eğer güzelliğini kaybetmeye başlar.

    orkide
  • Ekim 13, 2023 Bitki Bahçe

    Daha güzel bir bahçe hayal ederken bahçe çiçeklerini bu hayalin dışında tutmak çok mümkün değildir. Güzel bir bahçede güzel bitkiler bulunur diyebiliriz ve sulama bahçe çiçekleri yetiştirmede en önemli noktalardan bir tanesidir ve daha sağlıklı ve daha güzel çiçeklere sahip olabilmek için bunu doğru biçimde  yapmanız gereklidir.

    bitki-tohumu
  • Ekim 10, 2023 Toprak

    Bitkiler sağlıklı bir şekilde gelişebilmek ve büyüyebilmek için toprağa ihtiyaç duyar. Bitkiler ihtiyacı olan besinleri ve suyu topraktan aldığı için bitkiler kaliteli bir toprağa daha güzel gelişir.

    Bitki Toprağı
  • Ekim 06, 2023 Bitki Tohum

    Tohumdan bitki yetiştirmenin heyecanına daha önce tanıklık ettiniz mi? Elinizdeki tohumu toprağa ektiğinizi ve onun bir bitkiye dönüştüğünü hayal edin ve onun tüm büyüme aşamalarına tanıklık ettiğinizi. Harika değil mi? Bu yazımızda sizlere tohumdan bitki yetiştirmeniz için önemli ipuçları vereceğiz.

    Bitki Tohumu
  • Ekim 02, 2023 Bahçe

    Bahçe ile ilgilenenler el aletlerinin önemini de bilirler. Bahçede geçireceğiniz süreyi kısaltan, işlerinizi kolaylaştıran, harcadığınız zamanı ve emeği azaltan bahçe el aletleri bahçe işlerinizde en büyük yardımcınız olacaktır.

    Bahçe El Aletleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Bildirimimizi okuyabilirsiniz.