Bahçe Market Bloğu

  • Haziran 10, 2024 Bitki

    Özünde tropikal iklim kuşağında yer alan ormanlarda yayılış gösteren fil kulağı (Alocasia polly) bitkisinin, Avrupa kıtası başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında iç mekân süs bitkisi olarak yetiştirildiği biliniyor.

    Fil Kulağı Bitkisi Bakımı
  • Haziran 08, 2024 Bitki

    Ana vatanı Hindistan Cumhuriyeti başta olmak üzere Güneydoğu Asya bölgesine has olan zerdeçal bitkisi, halk arasında Hint safranı, zerdeçöp, zerdeçav, sarıboya ve safran kökü olarak biliniyor.

    Zerdeçal Bitkisi Nasıl Yetişir?
  • Haziran 06, 2024 Bitki

    Ana yurdu Birleşik Meksika Devletleri olarak bilinen yıldız çiçeği, aynı zamanda söz konusu memleketin milli çiçeği olmasıyla adından söz ettiriyor.

    Yıldız Çiçeği Bakımı
  • Haziran 04, 2024 Bitki

    Ana yurdu Güney Afrika Cumhuriyeti olan kalp kalbe karşı çiçeğinin botanik literatüründeki bilimsel ismi Ceropegia Woodi şeklinde biliniyor.

    Kalp Kalbe Karşı Bloğu
  • Haziran 02, 2024 Bahçe

    Çeşitli uygarlıklarca ehemmiyetli bir noktaya yerleştirilen kuşlar, geçmişten günümüze sanat yapıtlarında kendine yer buluyor. Kimi zaman şarkı sözlerinde ve şiirlerde, kimi zaman tablolarda ve heykellerde karşımıza çıkıyor.

    Kuş Evleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Bildirimimizi okuyabilirsiniz.