Bahçe Market Bloğu

  • Temmuz 16, 2024 Bitki

    Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı’nda bulunan Kraliyet Botanik Bahçeleri (Royal Botanic Garden- KEW) ile İsveç Krallığı’nda yer alan Stockholm Üniversitesi’nin ortaklaşa olarak yürüttüğü bilimsel araştırmalar neticesinde dünya üzerinde son 250 senede 600’e yakın (tüm otoritelerin kabul ettiği net rakam 571) bitki türünün neslinin tükendiği tespit ediliyor.

    Nesli Tükenen Bitki Türleri
  • Temmuz 13, 2024 Bitki

    Ana vatanı Arjantin Cumhuriyeti, Uruguay Doğu Cumhuriyeti ve Şili Cumhuriyeti toprakları olarak gösterilen küpe çiçeği, sahip olduğu fuşya, mor, pembe, kırmızı ve beyaz renkteki göz alıcı çiçekleriyle konumlandırıldığı noktalarda tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

    Küpe Çiçeği, Küpe Çiçeği Bakımı
  • Temmuz 11, 2024 Tohum

    Tükettiği gıdaların doğallığından emin olmak isteyen bilinçli vatandaşların günümüzde imkânları el verdiğince meyve ve sebzelerini bizzat üretmek eğiliminde olduğunu görüyoruz.

    Domates Tohumu
  • Temmuz 08, 2024 Bitki

    Kuzey Yarım Küre’nin ılıman iklim kuşağı içerisinde yer alan bölgelerine özgü bir bitki türü olarak bilinen çilek meyvesi, ülkemizde Akdeniz Bölgesi başta olmak üzere Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi’nin kıyı kesimlerinde doğal biçimde yayılış gösteriyor.

    Çilek, Çilek Yetiştirme, Çilek Bakımı
  • Temmuz 06, 2024 Bitki

    Güzel bir bahçeye sahip olmak isteyen amatör bahçıvanların en sık rastladıkları problemlerden birisi senenin belli dönemlerinde bahçe çiçeklerinin yaprak dökmesi ve bahçelerinin estetik görünümünün bir süreliğine de olsa kaybolması olarak karşımıza çıkıyor.

    Bahçe Çiçekleri, Dört Mevsim Bahçe Çiçekleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Bildirimimizi okuyabilirsiniz.