Bahçe Market Bloğu

  • Temmuz 04, 2024 Bitki

    Küresel ısınma başta olmak üzere biyokaçakçılık ve çarpık kentleşme gibi sebeplerden ötürü dünya üzerindeki birçok canlı türünün nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

    Nesli Tükenmekte Olan Bitkiler Ve Özellikleri Nelerdir?
  • Temmuz 01, 2024 Bitki

    Ana yurdu Panama Cumhuriyeti Guatemala Cumhuriyeti toprakları olarak bilinen Medine gülünün Filipinler Cumhuriyeti’nde de doğal biçimde yayılış gösterdiği gözlemleniyor.

    Medine Gülü Çiçeği, Medine Gülü Çiçeği Bakımı
  • Haziran 29, 2024 Bitki

    Akdeniz bölgesi haricinde Afrika kıtasında ve Asya ana karasının güneybatısında doğal biçimde yayılış gösteren katırtırnağı bitkisine ülkemizde Akdeniz, Karadeniz, Marmara ve Karadeniz bölgesinde rastlanıyor.

    Katırtırnağı Çiçeği, Katırtırnağı Bakımı, Katırtırnağı Yetiştirme
  • Haziran 27, 2024 Toprak

    Daha çok göl yatağı gibi sulak bölgelerde rastlanan, uzun bir süre bataklık ve su kenarında yaşamını sürdüren yosun, ot, ağaç benzeri bitki türlerinin ve düşük miktarda hayvansal kalıntıların zaman içerisinde anaerobik (oksijenden yoksun) şartlarda parçalanıp ayrışmasıyla...

    Torf Toprağı Nedir?
  • Haziran 24, 2024 Bitki

    Kendine has ferahlatıcı kokusuyla öteki bitki türlerinden kolayca ayrıştırılabilen fesleğen bitkisi, toplum içerisinde feslikan, rahan, peslan ve fesliyen gibi adlarla da anılıyor.

    Fesleğen Bakımı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Bildirimimizi okuyabilirsiniz.